AINEKSET
Pohja
185 g Digestive-keksejä
50 g voita tai leivontamargariinia
Täyte
Valkosuklaa-mango-lime-täyte ohjeen mukaisesti
Kiille
2 dl (2 prk) mangososetta (esim. Piltti)
2 liivatelehteä (kannattaisi laittaa kolme, kahdella jäi liian valuvaksi)
2 rkl vettä
Koristeeksi
kermavaahtoa
valkosuklaiset numerot
Murskaa pohjan keksit esim. tehosekoittimessa. Sulata voi kattilassa ja sekoita keksimurska siihen. Ota irtopohjaisen vuoan reuna (ø 22 cm) ja aseta tarjoilulautaselle. Painele voi-keksi-seos tiiviisti reunan sisään.
Tee täyte ohjeen mukaisesti, kaada pohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti/yön yli.
Kiillettä varten laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Kuumenna vesi ja liuota siihen puristetut liivatteet. Sekoita liivateseos mangososeeseen. Kaada kiille hyytyneen kakun päälle ja hyydytä vielä jääkaapissa noin tunti.
Irrota vuoan reuna varovasti veistä apuna käyttäen. Koristele.