Valkosuklaa-mango-limehyydykekakku

AINEKSET

Pohja
185 g Digestive-keksejä
50 g voita tai leivontamargariinia

Täyte
Valkosuklaa-mango-lime-täyte ohjeen mukaisesti

Kiille
2 dl (2 prk) mangososetta (esim. Piltti)
2 liivatelehteä (kannattaisi laittaa kolme, kahdella jäi liian valuvaksi)
2 rkl vettä

Koristeeksi
kermavaahtoa
valkosuklaiset numerot

Murskaa pohjan keksit esim. tehosekoittimessa. Sulata voi kattilassa ja sekoita keksimurska siihen. Ota irtopohjaisen vuoan reuna (ø 22 cm) ja aseta tarjoilulautaselle. Painele voi-keksi-seos tiiviisti reunan sisään.

Tee täyte ohjeen mukaisesti, kaada pohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti/yön yli.

Kiillettä varten laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Kuumenna vesi ja liuota siihen puristetut liivatteet. Sekoita liivateseos mangososeeseen. Kaada kiille hyytyneen kakun päälle ja hyydytä vielä jääkaapissa noin tunti.

Irrota vuoan reuna varovasti veistä apuna käyttäen. Koristele.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s