SLY 17

Ilmoittauduin mukaan Salaisen LeivontaYstävän 17. kierrokselle.

SLY-toiminnan ideanahan on, että ilmoittautuneet jaetaan pareiksi ringin vetäjän (eli emon) toimesta ja jokainen rinkiläinen muistaa pariaan kolmen kalenterikuukauden ajan pienellä leivonta-aiheisella paketilla. Tiedät luonnollisestikin kuka oma salainen ystäväsi on, muttet sitä kenen itse olet.

Kierros alkaa 1.11.2011 ja päättyy 31.1.2012. Ilmoittautua voi vielä ensi viikon perjantaihin, eli 14.10. asti. Ja ilmoittautuahan voi, vaikkei pitäisikään blogia!

Jos kiinnostuit, alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääsee ringin blogiin ja lukemaan esimerkiksi toiminnan tarkemmat säännöt. Nyt kaikki halukkaat ilmoittautumaan! :)

Mainokset
Posted in SLY

5 thoughts on “SLY 17

 1. Hei, onneksi olkoon palkinnosta SLY17 rinkiläisenä !
  Vinkkaa mistä löytyy saamasi paketti tai sen avulla tekemäsi leipomus?
  Hiiri pyöri täällä, kuin väkkärä, muttei löytänyt. :D

  Terveisin
  nami-hiiri

 2. Kiitoksia, aika uskomatonta että voitin heti ekalla kierroksella mihin osallistuin.. Yleensä ei ole nimittäin kauheasti onnea ollut minkään sorttisissa arvonnoissa. :)

  Minäpä en ole koko marraskuun pakettia vielä edes saanut, en saapumisilmoitusta, en mitään. Eli ei ole ihmekään kun et ole löytänyt, SLY-kategoriaan se kyllä sitten ilmestyy kunhan paketin ensin vain saisin. Mihin lie jäänyt.. :(

  • Oi hyvä tavaton, ei vieläkään ilmeisesti pakettia ?! Iloitsin jo siitä, että huomasin sinun saaneen sponsoroidun tavarapaketin – eikö siis sekään ole saapunut?

   Pidän sinulle peukkua ja varpaitakin pystyssä, että kaikki menee lopulta hyvin. – Tämä on prosentuaalisesti todella harvinaista SLY toimintaa, ja sattui sinun kohdalle, joka olet ensi kerran mukana :(((((

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s