Chokoladebrownies med ricottacreme

Viikonloput ovat kaikkein parasta aikaa leipomiselle. Eilen tein tätä ricotta-juustolla höystettyä suklaabrownieta, jonka resepti on kirjasta Skønne brownies.

SUKLAABROWNIET RICOTTA-MARMOROINNILLA
12 palaa

170 g suolatonta voita tai leivontamargariinia
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
220 g ruokokidesokeria
2 kananmunaa, rakenne rikottuna
150 g vehnäjauhoja

Ricottakreemi
1 prk (250 g) ricottaa
3 rkl vaaleaa ruokosokeria
1 kananmuna, rakenne rikottuna

Esilämmitä uuni 175-180 asteeseen. Voitele 28x18cm kokoinen vuoka.

Sulata voi tai leivontamargariini kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää kaakaojauhe sekä ruokosokeri. Jäähdytä ja vatkaa kananmunat vispilällä joukkoon. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Kaada taikina vuokaan.

Vatkaa ricotta, sokeri ja kananmuna sekaisin vispilällä. Jaa seos teelusikalla, pieninä nokareina, brownien päälle. Sekoittele kerroksia veitsellä kevyesti sekaisin.

Paista brownieta 40-45 minuuttia, kunnes se juuri ja juuri tuntuu kiinteältä. Jäähdytä vuoassa ja leikkaa paloiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s