Perjantain piristykset

Postilaatikkoomme tipahti tänään pari juttua, joista allekirjoittanut on tällä hetkellä aivan erityisen iloinen ja onnellinen.

Ensinnäkin sain postipaketin saapumisilmoituksen, ja koska lähettäjänä oli Sly-ringin emo, niin ajattelin että postissa odottaisi joulukuun lähetys salaiselta leivontaystävältäni. Pakettia aukaistessani yllätys olikin aika suuri, kun se oli emolta itseltään! Emo oli halunnut, että minäkin saan kokea saamisen iloa, sillä salaisen leivontaystäväni minulle lähettämä marraskuun paketti ei ole vieläkään löytänyt perille. Lähetys on ollut tulossa 2. luokan maksikirjeenä jo kaiketi toissaviikolta lähtien, mutta sen tämänhetkistä olinpaikkaa ei sitten kukaan tiedäkään.

Emon yllätys oli ihanan makea…

Paketista löytyi kauniita lautasliinoja, enkeli- ja hirvimuotit (ensimmäiset erikoiset piparkakkumuottini), makeutettua kondensoitua maitoa (en ole vielä koskaan käyttänyt), salmiakkia (nam), belgialaisia minikonvehteja (näitä taidetaan nauttia heti tänään) ja ihana kortti ihanalla tervehdyksellä. Emolle tuhannet kiitokset! :)

Toinen postilaatikosta löytynyt piristys oli kirje, jota olen reilun viikon verran jännityksellä odottanut, aikuisopistosta. Avasin kuoren vapisevin käsin, toivoen yhtä tiettyä vastausta ja peläten sitä toista. Tunne olikin siis aivan mahtava, kun kirjeessä luki: ”Sinut on valittu Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori, valmistavaan koulutukseen”. Eli aloitan tammikuussa leipuri-kondiittorin opinnot! Hakijoita koulutukseen oli niinkin paljon kuin 60, joten en suoraan sanottuna uskonut että minua valitaan. Jännitin ryhmähaastatteluakin aika paljon, mutta ilmeisesti kuitenkin onnistuin tekemään vaikutuksen haastattelijoihin.

Tämän kunniaksi korkkaamme avomiehen kanssa kuohuviinin ja maistelemme minikonvehteja. :)

Mainokset
Posted in SLY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s