SLY 17 – joulukuu

Täytyy kyllä sanoa, etten odottanut ensimmäisen sly-kokemukseni olevan saavana osapuolena näin epäonninen. Ensin marraskuun pakettini eksyy jonnekin teille tietämättömille. (Olisi mukavaa tietää minne on matkallaan joutunut ja löytääkö koskaan perille.) Sitten saan kuulla että leivontaystäväni on jättänyt leikin kesken.. Olisin tietenkin toivonut hänen hoitavan velvollisuutensa loppuun asti kun on kerran rinkiin lähtenyt, mutta ymmärtäväinenkin täytynee olla. Hän käytti marraskuun paketin kokoamiseen aikaa ja rahaa aivan niinkuin muutkin rinkiläiset ja sitten kuljetuksessa tapahtuu, hänestä riippumattomista syistä, joku moka.

Tästä negatiivissävytteisestä avautumisesta päästään pienellä aasinsillalla tietenkin siihen, että sain tänään ihka ensimmäisen ns. virallisen SLY-paketin – uudelta leivontaystävältäni.

Paketista paljastui perinteisiä jouluherkkuja ja muuta kivaa…

Eli suklaakonvehteja, lautasliinoja, koristelugeelejä (näiden käyttötarkoitus on pieni mysteeri, minkä koristeluun sopivat parhaiten?), kanelia, neilikkaa ja inkivääriä, piparkakkutaikina -ohjeellinen tiskirätti, talo ja koira -muotit (kokoelma kasvaa kasvamistaan ;)) sekä ihana joulukortti.

Kiitos mukavasta paketista, Sly! Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2012. :)

Psst. Tänään 21.12. sain kuulla että parini olisikin halunnut jatkaa ja on lähettänyt ilmeisesti paketinkin. Emo ei ollut saanut häneen yhteyttä niin pitkään aikaan, että oletti hänen lopettaneen ja näki parhaakseen tiputtaa hänet ringistä. Eli muistetaanhan kaikki rinkiläiset jatkossa olla emon tavoitettavissa, jotta tällaisilta sekaannuksilta vältyttäisiin!

Mainokset
Posted in SLY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s