Piimä-kauraletut

AINEKSET
n. 12 pientä lettua

1¼ dl kaurahiutaleita
2½ dl rasvatonta piimää
1 dl vehnäjauhoja
1 tl sokeria
½ tl ruokasoodaa
¼ tl suolaa
1 kananmuna
½ rkl öljyä

Sekoita hiutaleet piimään ja anna seoksen turvota noin 15 minuuttia. Yhdistä loput kuivat aineet keskenään. Sekoita ne piimä-kauraseokseen ja lisää lopuksi kananmuna sekä öljy huolellisesti sekoittaen. Anna taikinan levätä puolisen tuntia. (Lisää ennen paistamista vähän piimää tai maitoa, jos taikina on liian paksua.)

Paista lettupannulla pienessä rasvamäärässä. Yhteen lettuun tarvitaan 3-4 rkl taikinaa. Paista niin kauan, että pinta kuplii ja alapuoli ruskistuu, käännä ja paista toinenkin puoli vaaleanruskeaksi.

2 thoughts on “Piimä-kauraletut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s