Lovely little things

Sain juhannuksen tienoilla Sly-ringin emolta kysyvän sähköpostin ”enkö ollut saanut minulle lähetettyä SAGA -tuotepakettia”. No enpä tietenkään ollut, enkä sellaista ollut osannut edes odottaa. Aikamme paketin kohtaloa kummasteltuamme ja kun olin jo aikeissa mennä postiin salapoliisityötä tekemään, mysteeri ratkesi oikeastaan aivan itsestään..

Paketista oli jätetty jo 15.6. ilmoitus isokokoisesta kirjeestä, mutta lappunenpa oli jäänyt avomieheltäni huomaamatta ja se oli lojunut reissussa olleen vuokraisäntämme postien joukossa aina viime sunnuntaihin asti. Ylihuomenna paketti oltaisiin lähetetty takaisin emolle muille maille (sehän tästä sopasta olisi vielä puuttunut), joten onneksi isäntä palasi sunnuntai-iltana reissultaan postikasaansa pläräämään, sillä luultavastikaan minulle ei olisi tullut pieneen mieleenkään mennä hänen postejaan tarkistamaan.

Loppu hyvin kaikki hyvin, ja tässä paketin sisältö:

Nonparelleja, isoja lautasliinoja, leivinpaperia ja muffinien ympärille kieritettäviä koristepapereita. Viestistä selvisi että nuo muffinihärpäkkeet ovat emon oma lisäys rikki menneen leivinpaperipakkauksen vuoksi.

Kiitos emo ja kiitos SAGA! :)

♦ ♦ ♦

Siskoni on tällä hetkellä lomailemassa Suomessa avomiehensä kanssa. He kävivät meillä maanantaina kahvetta juomassa ja kuulumisia vaihtamassa. Tullessaan he toivat pienen ja sievän paketin viime viikkoisen vanhentumiseni johdosta. Olin antanut siskolleni muutamia pieniä vinkkejä mitä voisin haluta, ja katsokaas mitä ihanaa kääreistä löytyikään..

Oranssille ja siniselle tyypille uusi turkoosi kaveri, jeij! Sisko tiesi ettei minulla vielä ollut minkäänlaista silikonista pullasutia, joten nyt odotetusti on sekin epäkohta korjattu. Toisena aivan mahtavana juttuna sain Lékuén Decopenin. Koristelukynää tulen käyttämään ainakin suklaan spritsaukseen, eipähän tarvitse enää tuhlata pursotuspusseja siihen hommaan. Tämä on ilmeisesti joku ulkomainen erikoispakkaus, kun mukana on neljä terää kahden sijaan. Kynästä voi lukea lisää esim. täältä.

Kiitos sisko! ♥

Advertisement

6 thoughts on “Lovely little things

  1. Huh, jopas oli jännittävää… Onneksi loppui hyvin, eikä paketti lähtenyt takaisin emolle. :) Kivannäköisiä nuo muffinssireunat… Nyt vain kehittelemään uusia leipomuksia näiden tarvikkeiden avulla. :)

    • Kyllä hieman olisi ärsyttänyt jos lappua ei olis löytynyt ja paketti olisi keretty lähettämään takaisin, onneksi niin ei päässyt käymään! :D On niin kivan näköisiä että hennookohan niitä käyttääkään.. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s