Banaanikakku

Banaanikakku

Pari banaania oli päässyt pahasti tummumaan eikä minun huvittanut syödä niitä sellaisenaan, joten mikä olisikaan niille parempi loppusijoituspaikka kuin ihanan muheva banaanikakku, joka on muuten yksi kahvikakkusuosikeistani.

AINEKSET
1½ litran vuokaan

2 huoneenlämpöistä kananmunaa
2½ dl sokeria
2 hyvin kypsää banaania
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl vanilliinisokeria
2 dl piimää tai 200 g kermaviiliä
150 g leivontamargariinia
2½ dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia

Sulata margariini, yhdistä kuivat aineet ja muussaa banaanit haarukalla. Sekoita kaikki raaka-aineet hyvin sekaisin nuolijalla. Tarvittaessa voitele ja korppujauhota vuoka, kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa noin tunti. Anna kakun jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s