Heidin innoittamana pyöräytin tätä äärettömän helppoa suklaajätskiä juhannusaaton ja samalla 24. syntymäpäiväni jälkiruoaksi. Jäätelöön voisi käyttää mitä tahansa oman maun mukaista suklaata, ja minä tein siitä tällä kertaa kolmen suklaan version kun jostain kumman syystä kaapista löytyy taas vaikka minkälaista lajia.
Huom! Vain kovemman luokan sokerihiirille, on nimittäin todella makiaa! ;)
Kiitokset ohjeesta kuuluvat blogille Dr. Sugar.
AINEKSET
6 dl vispikermaa
1 prk kondensoitua maitoa
300 g suklaata, eli tässä tapauksessa 100 g sekä tummaa, maito- että valkosuklaata
Vaahdota kerma ja sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita kondensoitu maito sulan suklaan joukkoon. Yhdistä suklaaseos ja kermavaahto varovasti käännellen ja kaada massa pakastuksen kestävään astiaan. Pakasta jäätelöä noin 8 tuntia tai mielellään yön yli.
◊ ◊ ◊
Ihanaa keskikesän juhlaa kaikille!
Voi, kuinka kivaa, kun kokeilit jäätelöä :). Onhan se kieltämättä aika makiaa, mutta kuitenkin hyvvee :)
Ehdottoman hyvvee ja makiaa. ;)