Suklaamukikakku pähkinäisellä sydämellä

Niin mitäs mä sanoinkaan edellisessä postauksessa.. Vähän harmillinen tämä innostus mukikakkuja kohtaan, sillä näitä tulee helppoutensa vuoksi testailtua aika herkästi ja sehän ei taas pidemmän päälle ole ollenkaan fiksua. :P

AINEKSET
yhdelle

25 g sulatettua voita
3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1½ rkl tummaa kaakaojauhetta
¼ tl leivinjauhetta
3 rkl maitoa
4 palaa suklaata
1 rkl maapähkinävoita

Mittaa mukiin kuivat aineet ja sekoita hyvin keskenään. Lisää rasva ja maito. Rouhi joukkoon muutama pala suklaata ja sekoita kevyesti. Viimeistele ah-niin-ihanan suklainen taikina vielä lusikallisella maapähkinävoita (ei tarvitse upottaa). Paista kakkua mikrossa täydellä teholla noin 1-1,5 minuuttia. Luukkua kannattaa availla kesken paiston mikäli taikina meinaa kuohua yli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s