Mustikka-valkosuklaamukikakku

AINEKSET
yksi annos

25 g voita
3 rkl maitoa
4½ rkl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
¼ tl leivinjauhetta
4 palaa valkosuklaata
(pakaste)mustikoita

Sulata rasva mukissa mikrossa. Lisää maito ja kuivat aineet, sekoita nopeasti tasaiseksi. Pilko joukkoon suklaata ja lisää (jäisiä) mustikoita oman maun mukaan. Sekoita varovasti nostellen. Kypsennä kakkua mikrossa täydellä teholla noin 1-1,5 minuuttia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s